Lena själv

 

Ålder: Född 1973
Familj: Gift / 2 Söner (2004/2008) / Katt
Intressen: Datorer - Bildredigering, websnickeri, lära mig nya program
Böcker - Skönlitteratur främst
Filmer - Romantik, komedier, thriller. Inte alltför djupa.
Historia - Fortfarande intressant att läsa en massa, favorittid;
franska revolutionen.
Körkort: B
Övrigt: CV i pdf-format för utskrift eller nedladdning.

Bakgrund

Jag är uppväxt i Hälsingland (Harmånger, utanför Hudiksvall) och flyttade till Uppsala för att plugga historia, med sikte inställt på att bli gymnasielärare. Det blev en plötsligt kursändring då datorintresset ökade, och jag har sedan 1998 arbetat med support och IT på olika sätt.

Framtid

Jag ser mig jobba i en grupp på 5-10 personer där man hanterar både nätverk och slutanvändaresupport. Jag skulle helst vilja jobba i Uppsala eller norra Stockholm för att slippa lägga tid på resor.

Jag har stor kunskapsbredd och erfarenhet och är intresserad av att kunna utnyttja detta snarare än att specialisera mig. Därför uppskattar jag att arbeta i en grupp där vi har möjlighet att komplettera varandra.

Eftersom jag älskar kontakten med slutanvändare och hjälpa dem när de har problem så vill jag fortsätta med den delen, men på mitt nästa jobb önskar jag vara en del av företaget och vara synlig och inte bara en röst i telefonen eller någon som svarar på e-post.

Jag har vid olika tillfällen agerat lärare för nyanställda, på Office program, eller andra datakurser. Detta är något jag också uppskattat och kan tänka mig göra mer.

Mina erfarenhet på en support callcenter har lärt mig snabbt ringa in fel när jag felsöker hårdvara, mjukvara och nätverket. Det har även lärt mig hur man får den bästa servicen från andra supportföretag, då man behöver hjälp därifrån. Mitt nuvarande arbete har även lärt mig att lita på min egen kunskap och att all erfarenhet lönar sig.

Eftersom jag mest av allt gillar utmaningar - så är jag även öppen för andra alternativ på företag. Min önskelista hos företaget:

- Möjligheter för vidareutveckling
- Bra arbetsmiljö (hälsoplan, trevliga kollegor, och självklart drickbart kaffe
- Flex möjligheter - kunna arbeta hemifrån vid behov

Vad jag kan erbjuda ett företag som är intresserad av mig:

- Lojalitet
- Snabb att lära
- Service minded
- Gillar att arbeta - och gärna under press :)
- Nya idéer
- Glad och positiv